Keikkoja ja tuotantoja

Nyt alkaa kevät, talvi on saatu kitkuteltua ja kesän keikkojen lukitseminen alkaa.

Talven aikana on tullut tehtyä päivityksiä rakkaimman asiakkaani settiin, http://www.rocknrollsband.com. Valot laitettiin uusiksi ja lavan kaapelointi myös. Osa vanhoista räkeistä pääsi jo eläkkeelle ja uudet on kalustettu nyt kesää varten. Samalla vaihtui valopöytä, koska en oikein päässyt tutuiksi vanhan hogin kanssa. Nyt meillä on siis MA:n dot2 ja on kivaa. Ensimmäinen oikea tulikoe on pääsiäisenä Kuusamon ja Rukan keikoilla, samalla pitäisi miettiä valojen kaapelointi loppuun.

Lomalla ollessa oli tietysti pikkukeikka Kajaanissa, jonka tuotantoon olisin kyllä ilolla osallistunut, Kainuun alueella kun ei tunnu olevan yhtään tapahtumatuotantoihin perehtynyttä henkilöä niin kaikki keikat on säätöä tavalla tai toisella. Minulta näitä palveluita kyllä saa silloin kun en ole lomalla.

Samaan aikaan lomalla on myös taskulaskin ollut kovalla käytöllä. Miten jatkuu tulevaisuus, paljonko pitäisi ostaa kaiuttimia lisää, jne. Kaikki on vielä auki mutta jotain tässä pitää tehdä kun agressiivisin kilpailija on nyt eläkkeellä ja maailman talous alkaa virkistyä.

Olkaa kunnolla ja tilatkaa minut keikalle, vielä on kalenterissa tilaa ainakin elokuussa.

-Immo

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *